Een tijdje geleden ontving ik dit superschattige, mooie Art-Cademy collage journal van Soraya.

Het is onderdeel van haar zelf ontworpen producten voor Art-Cademy. Soraya geeft zowel live als online workshops in collagejournaling, een echte aanrader overigens als je het mij vraagt.

Anyway, ze vroeg mij het Art-Cademy collage journal uit te proberen en dat is dus waar ik mee aan de slag ben gegaan. Het journal is een B6 formaat journal en bestaat uit fijn glad, stevig papier. De bladzijden kun je uit het journal halen om ze te bewerken en als je klaar bent stop je ze weer terug. Echt super handig! Het papier kan veel hebben lijkt mij dus ik ben begonnen met lekker experimenteren ermee.

De eerste pagina die ik erin heb gemaakt is een ‘alcohol inkt op de gelliplate met allerlei doodles en een leuke afbeelding’ – pagina. Dit lukte prima. Het papier is mooi dik, nam de afdruk van de gelliplate goed op en kwam ook weer netjes van de gelliplate af. Dit is het resultaat:

Tot zover mijn eerste pagina in dit hele fijne journal!

Ook zo’n klein fijn Art-Cademy collage journal kopen of meer mooie producten aanschaffen? Zie Art-Cademy voor meer info!

Nieuwsgierig geworden naar wat dit collage journal nog meer aan mogelijkheden biedt? Houd het blog in de gaten voor vervolgpagina’s!

Liefs Daan