studiolight shirley cohen header

Hoi hoi! Heeft iedereen de hitte een beetje doorstaan? Ik vermaak me normaal gesproken wel maar nu was het echt overal te warm voor hihi. Vandaag heb ik voor jullie weer een Art-Cademy collage journal tutorial.

Ook al was het warm, ik ben wel even bezig geweest in mijn kleine, fijne collage journal van Art-Cademy. Wederom heb ik de achtergrond met de gelliplate gemaakt, alleen nu helemaal met acrylverf. Het fijne van dit journal is dat je de bladzijdes eruit kunt halen waardoor je ook echt een goede print kunt maken met de gelliplate.

Uiteraard heb ik een kleine tutorial gemaakt van mijn pagina’s, zodat je, als je wilt, ook zoiets kunt maken. Dus speciaal voor mijn lieve lezers, een mini Art-Cademy collage journal tutorial.

art-cademy art journal spread shirley cohen studiolightNL
Om de pagina af te maken heb ik met Poscapennen accenten gezet, stempels ingekleurd en opgeplakt en nog een leuke tekststicker uitgekozen.

Ik ben echt fan van de gelliplate en vind het heerlijk om ermee van alles uit te proberen. Hopelijk vinden jullie de pagina leuk!

Tot de volgende keer maar weer!

Liefs Daan