Hoi hoi allemaal! Wat was ik ontzettend trots en heeeeeel erg enthousiast toen Soraya mij vroeg voor haar Happy Crew. Natuurlijk wil ik dat graag en natuurlijk vind ik het superleuk om met haar mooie producten aan de slag te gaan. Ik wil jullie graag wekelijks gaan voorzien van inspiratie, de ene keer is het een voorbeeld, de andere keer een stap voor stap tutorial met foto’s, wie weet nog wel eens een keer een YouTube video en een facebook live! Vandaag ga ik starten met een stap voor stap tutorial van een pagina die ik maakte in het gave collagejournal square van Soraya.

Het fijne van dit journal vind ik dat je de pagina’s eruit kunt halen en dus bijvoorbeeld op je gelliplate kunt gebruiken en in je stempelhulp kunt leggen zodat je er rechtstreeks op kunt stempelen zonder gedoe en met een mooi resultaat. Daarnaast zit er gewoon echt fijn, glad 300 grams papier in.

Wat heb ik nu gemaakt als Happy Crew startproject? Ik ben aan de slag gegaan met een journal pagina en heb daarvoor naast het journal een aantal andere materialen gebruikt. Je vindt hiervan een overzicht aan het einde van dit bericht.

Dit alles voeg ik bij elkaar en dan krijg ik deze pagina als resultaat, zo ontzettend leuk om te doen!

Lijst van gebruikte materialen:

Bedankt voor het meelezen en heel graag tot een volgende keer!

Happy Journaling!!!

Groetjes Daniëlle