Hallo allemaal, het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogbericht schreef. Maar hier ben ik weer! Deze keer met een Happy Journaling With Soraya challenge inspiratie post! Zoals jullie weten ben ik lid van Soraya’s Happy Crew en ik heb echt ontzettend veel plezier hiermee. Vorige maand zijn we begonnen met een maandelijkse challenge en ik laat jullie vandaag een idee zien voor de uitwerking van challenge #2.

De bedoeling van de challenge is dat je een collage maakt met de elementen die je van Soraya krijgt (op een door haar zelf ontworpen collagesheet). Hierbij mag je dan zelf weer allerlei elementen zoeken die erbij passen en zo krijg je een collage in je journal of op je blad. Echt superleuk om te doen! Vandaag laat ik jullie stap voor stap zien hoe ik mijn uitwerking gemaakt heb. Kijk je gezellig mee naar onderstaande Happy Journaling with Soraya challenge inspiratie?

Voor deze challenge heb ik gebruikt:

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en tot snel maar weer!!!

Groetjes Daniƫlle