Mixed Media artist, workshops & coaching

Creatief Coaching

Loop je vast? Heb je wat tijd voor jezelf nodig? Wil je misschien wat zaken op een rijtje zetten? Of wil je graag weer gewoon even genieten van creatief bezig zijn? Creatief coaching kan je helpen bij al deze zaken.

Momenteel ben ik nog bezig met mijn opleiding tot creatief coach bij Pascale Tichelaar. Daarom ben ik druk aan het werk met de opleidingsinhoud en ik ben me vooral aan het richten op de gebieden ‘ontspannen door creativiteit’ en ‘loslaten met creativiteit’ (richten op het proces en niet de uitkomst). Hierbij werk ik zelf vooral veel met art journaling, maar ook korte tekenopdrachten kunnen deel uitmaken van een sessie.

Dus waar kan ik je mee helpen?

  • Ben je druk? Vind je het lastig om te onthaasten of te ontspannen?
  • Wil je weer genieten van het creatief bezig zijn?
  • Loop je een beetje vast en weet je niet goed hoe je je moet uiten?
  • Wil je graag weer wat meer ruimte voor jezelf?
  • Vind je het misschien lastig om over zaken te praten maar vind je het wel fijn om te schrijven en/of te schilderen ?

Misschien is er wel iets anders waar je tegen aan loopt? Aarzel niet maar neem contact op! Er zijn zoveel creatieve oefeningen die je vooruit kunnen helpen! Samen gaan we met je hulpvraag aan de slag en jij leert hoe je je creativiteit kunt inzetten om je te helpen. Om (weer) lekker in je vel te zitten. Heb ik je interesse gewekt? Kom dan een keertje langs!

Praktische informatie

  • Creatieve ervaring is niet nodig. Met welk materiaal we werken is onder andere afhankelijk van jouw persoonlijke hulpvraag.
  • Sessie vinden 1 op 1 plaats bij mij aan huis in Nistelrode en duren 1 a 2 uur. Online is (nog) niet mogelijk.
  • Wil je meer weten over creatief coaching? Neem vrijblijvend contact met me op via info@artstudiodaan.nl

Kom terug bij jezelf, ervaar hoe leuk creativiteit kan zijn.

Ben je echt op zoek naar een technieken workshop of wil je meer leren over art journaling en mixed media? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen bij Workshops.