Mixed Media artist, workshops & coaching

Workshops bij Artstudio Daan

Workshops bij Artstudio Daan kunnen bijvoorbeeld bestaan uit technieken leren, een mooi project maken en natuurlijk een gezellig dagje uit. Bij mij thuis in Nistelrode geef ik creatieve workshops in kleine groepjes. Ik houd de groepjes bewust klein (max 4 personen), zodat ik tijd en aandacht heb voor iedereen. De workshopruimte bevindt zich momenteel op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar met de trap. Er is een hond in huis aanwezig, zij komt niet in de workshopruimte. Maar mocht je allergisch zijn, kan ik helaas niet garanderen dat je hier geen hinder van ondervindt.

Online workshops behoren momenteel nog niet tot de mogelijkheden maar deze ben ik wel aan het ontwikkelen. Heb je dus interesse in een online workshop, houd dan mijn pagina ook een beetje in de gaten.

Waar kun je aan denken?

Bij Artstudio Daan bied ik verschillende soorten workshops aan, maar de meerderheid zit op het gebied van Mixed Media en Art Journaling. Maar je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Workshops art journaling basis of gevorderd
  • Misschien wel een art journal cursus?
  • Technieken workshops
  • Kaarten maken
  • Werken met alcohol inkt
  • Mixed media projecten

De workshops die ik geef zijn veelzijdig en zitten eigenlijk altijd vol met technieken. We starten altijd met een kopje koffie of thee en wat lekkers, waarna ik zal uitleggen wat we gaan doen. Stap voor stap gaan we dan aan de slag. Beginner of gevorderd, je kunt altijd bij me terecht.

Het allerbelangrijkst vind ik dat je een lekker dagje of middagje uit bent en plezier hebt.

workshops bij artstudio Daan

Praktische informatie

Heb je interesse om een ochtend, middag of hele dag creatief aan de slag te gaan? Neem dan eens een kijkje in de agenda. Naast de geplande workshops kan ik ook iets op maat bedenken en aanbieden. Ik kom indien gewenst ook op locatie. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden rondom workshops bij Artstudio Daan: info@artstudiodaan.nl